Eilen kävimme emännän työmaalla näyttäytymässä. Siellähän piisasi naisia rapsuttelemaan Peetua. Käynti oli kotiutumisen jälkeen ensimmäinen autoilu kotia edemmäs. Sen jälkeen vähän kuivattiin pyyhkeellä tassuja ja sitten huilattiin.

1199466.jpg

Autoilusta sen verran täytyy sanoa, että se meni mallikkaasti. Peetu oli takapenkillä ja pysyikin hyvin siellä. Ei edes yrittänyt eteen penkkien välistä.

1199468.jpg

Tänään lähdettiin sitten ajelemaan vähän maantietä pitkin palan matkaa ja löysimme parkkipaikan metsän vierestä. Siellä kävelimme vähän metsässä ja oli jännä huomata, kun palasimme taas samoja jälkiä takaisinpäin, Peetu "sai vainun" ja lähti häntä heiluen kohti autoa. Sitten kun löysimme autolle, ei ollut enää mihinkään autoon kiire. Siinä olisi koira halunnut lähteä jälkiä pitkin uudestaan saman lenkin.

Sitten päätimme lähteä viereiseen kaupunkiin käymään. Menimme kesällä toimivan leirintäalueen parkkipaikalle, jossa on myös ympärivuotinen hotelli ja kauppa samassa pihassa. Siinä olikin sitten vähän toisenlainen meininki, kun oli autoja ja ihmisiä parveili. Kävelimme puistossa ja voi kun ei kukaan ohikulkija pysähtynyt rapsuttamaan, vaikka kuinka Peetu uikutti ohikulkeville.

Tuossa alemmassa kuvassa sitten ruuan päälle lepäillään taas mieliasennossa, kun oltiin päästy kotiin. Seuraaville retkille pitää yrittää ladata kameraan vähän paristoja, niin saa "todistusaineistoa" retkiltä!