Tiistaina käväisimme Aku-bernin kanssa omistajineen Seinäjoella kaupunkilenkillä, juna-asemalla ja sitten myös punnituskeikalla Mustissa ja Mirrissä. Peetun paino sievät 39,3 kiloa.

1985309.jpg

Kaupunkilenkki ei aivan tuntia kestänyt, mutta pojat olivat silti sen lenkin jälkeen yhtä uuvuksissa kuin että olisimme rymynneet metsälenkillä vaikka pari tuntia. Kaupungissa tietysti kun on omat hälinänsä, hajunsa ja äänensä jotka rassasivat koirien aisteja. Musti ja Mirri liikkeestä ostin Peetulle hienon (näyttely)pannan, se on kullattu ketjupanta! Saa nyt nähdä meneekö se sillä sitten Seinäjoen näyttelyyn, kun on täysin kuristava, mutta ostaa se oli ihan pakko, on siinä Peetulla sitten oma kultaketju kaulaan :) Samalla löysin lyhyen taluttimen, joka sekin näyttelyitä ajatellen. Kasvattajan kanssa olemme sopineet kyllä että hän näyttää Peetun näyttelyssä, mutta nämä varusteet ostin varmuuden vuoksi, että on myös itellä... Ja kuka tietää miten niistä innostuu jatkamaan ;)

Kaupunkilenkki muuten meni kuin odottaa saattaa, koirat olivat nenä pitkällä joka puskan ja tolpan juurella ja kaikki avoimena olevat liikkeiden ovet ne luuli olevan niille avoimena. No, ei sentään kukkakauppaan, eikä miesten pukuliikkeeseen menty koirien kanssa, vaikka ne olisivat kyllä menneet ;)