Peetun arvosana harmillisesti NUO T.

1244478123_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tuomarin mielestä liian pieni uros, josta arvosana näin matala. Ja vaikeuksia aiheutti kovaäänis-kuulutukset, jotka kuullessaan Peetu meni ihan paniikkiin ja halusi vain alueelta pois... Tämänkin tuomari sanoi että huomaa koiran olevan aika hermostunut ja allapäin mutta kehui käsiteltävyyttä ja luoksepäästävyyttä.. Harmillisia nuo kuulutukset kun Peetu niitä niin sydämestään pelkää...

Arvostelu: "Pienehkö uros, jolla hyvät mittasuhteet. Voimakas rakenne. Oikean mallinen pää. Hyvä purenta. Hyvä vahva kaula. Hyvä ylälinja. Vahva runko. Hyvät kulmaukset edestä, niukat takaa. Hyvät käpälät. Hyvä vahva luusto. Liikkuu erittäin leveästi edestä, kapeasti takaa. Peitsaa mielellään. Valitettavasti koira on alle uroksen mitan. Erinomainen väritys. Mukava luonne. Helppo käsitellä."

Kuten sanallisesta arvioinnista voi päätellä, tuomari tykkäsi kyllä koirasta kokonaisuutena, mutta oli rokottanut sitten sen pienestä koosta. Ja oli sanonut, että se ei ole parhaimmillaankaan kun pelkää ja on häntä koipien välissä... Peitsasi jonkun verran mutta löysällä hihnalla olemme saaneet sen ravaamaan! Mutta eipä sitten tuossa kun reppana vain halusi pois kehästä. Aluksi ravasi kehässä kyllä, mutta lopuksi peitsasi, siitä tuo maininta arvostelussa.

1244478108_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Itse näytin ystäväni koiraa Peetun kaveria Akua. Joka sai ekoissa näyttelyissään arvostelun JUN H.