Käytiinpä kokemusta hakemassa, jos ei paljon muuta sitten saatukaan...

1249834707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näyttelyarvostelu NUO T. Mistäpä sitä sitten alkaisi kertomaan, hmm... Aloitetaan vaikka taas: kuulutukset, lämmin ilma... Siitä olikin hienoa taas mennä ensinnäkin kehään kun reppana oli kuullut kovaääniset. Otti jopa omaankin korvaan se särinä, joka siitä lähti kun oli kaiuttimet vain päällä eikä kuulutuksia tullut. Seisottiin nimittäin odottamassa kehävuoroa siinä inhoittavan kajarin vieressä.

No, sitten kun vuoromme tuli mennä tuomarin eteen, näin kun hän kaivoi sen mittatikkunsa esiin. Ajattelin että tämä ei hyvältä vaikuta. Ja juoksut meni kuinka meni, samalla aikaa kuulutettiinkin jotain. Tuomari pyysi menemään uudenkin kierroksen lujempaa kun Peetu peitsasi ensimmäisen kierroksensa. No, se toinen kierros meni kuinka meni. 

Tuomarin arvostelu: "Kovin pienikokoinen n. 62 cm korkea jolla kokoon nähden hyvä luuston vahvuus. Tässä kehitysvaiheessa antaa kovin takakorkean kokonaisvaikutuksen. Kokoon nähden hyvä vahva uroksen pää. Turhan vaaleat silmät. Valkoinen väri menee päässä yli suupielen. Saisi olla paremmin kulmautunut. Lyhyt jyrkkä lantio. Liikkuu herkästi peitsaten. Ahtaat takaliikkeet ja leveät etuliikkeet. Tulee kasvaa."