Terveisiä Lakeuksilta! Nyt kun Peetukin on saanut helpotusta hieronnasta ja on ollut taas sen jälkeen oma itsensä on ollut mukavaa taas mennä kavereiden kanssa. Lauantaina kävimme kavereiden kanssa peltolenkillä. Mukana olivat Peetun lisäksi Luka ja Jakke sekä sekarotuinen Nella-koira.


Suunta eteenpäin! Kaikilla nenä maata viistäen ja pellolla hajuja haistellen.


Luka ja Jakke. Huomaa että Peetu kulkee taas "omia polkujaan" niin kuin se tapaa aina tehdä, siellä se viilettää kuvan yläreunassa.


No okei, tulen mä luoksekin jos on jotain sitten namia annettavana. Välillä kyllä on korvat ihan jossain muualla, ja ei meinaa tulla ollenkaan kun käsken. Ja sitten kun vaikka otan kiinni ja pidän kiinni Peetu luulee ihan varmasti jonkin tulevan ja alkaa tarkkailemaan ympäristöä. Meillä oli muuten onnea, kun tuon taustalla näkyvän metsikön takana meni jonkinlainen tie, sillä lähemmäs sitä mentyämme huomattiin että siellä ajettiin hevosella. Jestas jos Peetu olisi sen huomannut ennenkö minä, sitä ei tiedä kuinka hevonen olisi säikähtänyt kun koira pelmahtaisi metsiköstä sen ääreen... Huh!


Pellolla kyllä nämä koirat tykkäävät kirmata ja mennä lujaa. Välillä kuuluu kyllä vähän huiliakin ja siinä samalla voi vähän nahistellakin :)


No joo, eiköhän sitä tälle kertaa tullut jo makoiltua. Lähdetääs taas!


Yritettiin sellaista nättiä yhteispotrettia. No ei siitä mitään tullut kun kuka nousi ja meni mihinkin suuntaan... Peetu ja Jakke siinä sitten rähisti kun oli nameja tarjolla, niin ei tästä sakista kunnon poseerauskuvaa nyt saanut. :)


Tämä Nella-tyttönen on kyllä hyvä juoksuttaja näille pojille, se kun on tosi vauhdikas kaveri. Aina kun se on joukossa on enemmän vauhtia tiedossa. Tässä mennään Peetun kanssa.