Voisi sanoa että tässäpä harvinaislaatuinen bernitapaaminen. Nimittäin tapasimme Peetun sisaret, Iitan ja Sintun. Siinä oli koko Ragdolls C-pentue koolla Seinäjoen näyttelyiden jälkeen.


Vasemmalta: Ragdolls Cotton Candy (Iita), Ragdolls Cinderella (Sinttu) ja Ragdolls Chivalrous (Peetu). Siinä ovat viikkoa vaille kaksi vuotiaat C-pennut komeassa rivissä!

Lauantaina pääsimme ottamaan pienen harppauksen jo tapaamisen suhteen, tapasimme silloin jo Iitan ja omistajat. Meillä oli tietysti omat kaverit joukossa ja sovimme tapaamisen koirapuistoon.


Meidän oma porukka siinä sitten aivan innoissaan uudesta tuttavuudesta. Iita on siinä etummaisena ja Luka perässä. Takana tulevat Peetu ja Jakke.


Peetukin haasteli Iitaa leikkiin. Oli niin hauska katsoa niiden yhtäläisyyksiä, ainakin kaikista sisaruksista näki sen jämäkyyden joka niillä kaikilla on. Samoin kaikkien kolmen katseessa oli jotain tuttua.


Iita kaiveli siinä vähän kuoppaa ja Peetu haastoi lisää leikkiin. Luka tuli myös mukaan.


"Heippa systeri - olemme yhtä". Aivan koskettavaa, kuinka siinä sisarukset vaihtavat jonkinlaiset hajukuulumiset keskenään :)


Menoa riitti aitauksella. Etunenässä juoksi aina Iita ja pojat perässä. Tässä kuvassa etualalla Jakke.


Tanssipari Iita ja Jakke. "Tuomaroimassa" etualalla Peetu ;)


Menimme koira-aitaukselta vielä läheiselle pellolle jossa otimme poseerauskuvia. Siinä ne ovat, sisko ja sen veli :)


Itseni mielestä näillä koirilla ei paljoa korkeuseroa tuntunut olevan, ehkä Peetussa vain sitä uroksen massavuutta enemmän. Mutta hyvin olivat samoissa mitoissa, painoakin niillä hyvin saman verran, aivan muutaman kilon erolla.


Tästä kuvasta näkee hyvin kumpaan vanhempaan kumpikin on tullut.