Siskoni heitti tunnustuksen ja haasteen 26.10. kirjoitetussa aiheessaan kertoa itsestään oman bloginsa kautta. Kekkasin sitten vastata siihen Peetun tiedoilla, onhan tämä sen blogi :)

Haasteen viisi aihetta olivat kertoa:

1. Kuulo 2. Näkö 3. Tunto 4. Haju 5. Maku

Kuulo: Peetu kuulee paljon paremmin kuin me ihmiset, se ilmoittaa jos kuulee ulkoa jonkin epäilyttävän äänen. Ei pääse kyllä rosmot hiipimään meidän oven taakse ;)

Näkö: Peetu tunnistaa tutut jo kaukaa. Oman väen se tuntee kun tulemme kotiin ja heiluttaa jo ikkunalla häntäänsä kun tulemme töistä tms. kotiin. Vieraat täytyy ensin vähän haukkua kun tulevat pihaan.

Tunto: Kesällä se sai kunnolla kipeää saadessaan haavankin lasinpalasta, mutta ei kitissyt. Muutoinkaan se ei ole kovin herkkä kitisemään, on oikeastaan aika kipua sietävän oloinen. Esimerkiksi kammatessa saa vetää ihan kunnolla kampaa karvoista irti eikä se valita ollenkaan.

Haju: No se ehkä tärkein aisti Peetulla. Ulkona mennään nenä maassa ihan koko ajan, ja haistellaan jälkiä. Johdattipa se mieheni kerran kesällä kauriiden luo kun olivat olleet metsälenkillä!

Maku: Syöminen on ehkä nautinnoista parhaimpia. Peetun herkkuja ovat erilaiset juustot. Se syö ihan minkä makuista juustoa vain, homejuustot ehkä parhaimpia. Viinipullon korkin haistelu kuuluu myös Peetun taitoihin, täytyyhän sitä viini osata valita oikein jos kerran juustojakin maistellaan. Viini kyllä menee isäntäväen suuhun tykkänään :) Joulukinkku on aivan ihanaa, kun sitä saa vain kerran vuodessa. Sitä ahmitaan sitten koko porukka vähän silloin tällöin niin kauan kun sitä on :) Popkornit on hyviä, niitä pitää saada leffailtana myös maistaa. Mitään vihanneksia tai hedelmiä Peetu ei suostu syömään eikä myöskään hirven lihaa.

Tässä tälläinen tietopaketti Peetun ominaisuuksista, kiitos siskolleni tunnustuksesta!