Peetu sai viikonloppuseurakseen parikin koirakaveria kotiin! Meillä olikin nyt kaksi koiraa hoidossa perjantaista sunnuntaihin. Siinä oli hännänhuisketta kerrakseen! Hoidossa olivat Luka-berni ja Nella-neiti. Peetuhan moisesta viikonlopusta aivan innoissaan kun kaverit jäivätkin yökylään.


Vieraana olleet koiratkin olivat heti kuin kotonaan, eivät ensimmäisenäkään yönä vinkuneet eikä kulkeneet vaan kaikki nukkuivat hipi hiljaa. Tuossapa oikeastaan vieraiden nukkumapaikat olikin, Luka nukkui eteisen oven edessä ja Nella sohvan takana ekana yönä.


Nella löysikin toiseksi yöksi paremman nukkumapaikan. Ajateltiin että olkoon nyt pikkuneiti sohvalla, kun ei nuo isommat sinne yrittäneet kömpiä. Olihan se niin suloinen kun tuohon tyynyyn nojasi :)


Ulkoilun jälkeen oli aina ohjelmassa jäänpalojen irroittaminen tassuista. Siinä oli kaikki sievässä rivissä odottaen vuoroaan että hoidetaan jalat sisällemeno kuntoon. Koirien lähdettyä sitten takaisin kotiinsa sunnuntai-illalla tuntui kovin hiljaiselta kun ei hännän huiskuttajia enää ollutkaan kuin oma koira. Peetu kyllä nukkui sitten hyvin kun illalla siinä alettiin rauhoittumaan. Meillä oli kyllä ilo puolellamme näiden koirien hoitamisessa, ne kun tulevat niin hyvin juttuun keskenään ja vieraat olivat myös niin kuin kotonaan!