Maanantaina isäntäväki piti kumpikin vapaapäivän ja mehän suuntasimme retkelle. Mukaan otettiin evästä ja laavullekin menimme pitkän reitin kautta.


Matkan noin puolessavälin sillalla. Tuo taustalla siintävä keltainen hökkeli on noin reilun kilometrin päässä. Polku oli ihanan pehmeää kävellä, se oli sellaista kuorittua nevaa, talvella tässä paikalla menee koiralatu. Että samaa reittiä voisi ajatella talvellakin, jos vain omistaisi sukset... ;) 


Sillalla vielä. Pienet poseeraukset tietenkin piti järjestää ennenkö jatkettiin matkaa.


Laavun luo saavuttuamme oli turvallista kerätä marjoja kun oli vahti mukana. Laavulla oli muitakin, mutta onneksi siinä ulkopuolella oli myös nuotiorengas jossa me sitten "leiriydyttiin", paisteltiin makkarat ja juotiin kahvit.


Paluumatkalla samaa reittiä takaisin Peetu sai hepuleita kun se oli niin onnellinen päästessään juoksemaan oikein kunnolla. Ja nyt kun kelit ovat alkaneet vihdoin viiletä, pääseekin taas pitkille lenkeille joita onkin odotettu koko kesä! Emme pitäneet mitään kiirettä tälläkään retkellä ja saimme aikaa kulumaan siellä 4 tuntia.


Ja vielä takaisin kohti kuvaajaa. Kohdatessa Peetu kyllä luottaa siihen että jaksat ottaa sen vastaan, se juoksee kyllä täysiä päin ja ota siinä sitten tukeva asento ja valmistaudu :) No kyllä se pysähtyy nätistikin kun sitä vain komentaa tai on kädet ikäänkuin eteenpäin vastassa että pysähdy vähän ennemmin.

Tämän retken jälkeen suuntasimme vielä Nurmon museolle muutamien testikuvien merkeissä. Toki käytettiin koiraa ensin suihkussa ettei aivan suoraa päätä nevalta menty kuvaamaan sitä. Niitä kuvia en nyt voi laittaa vielä esille, sillä siinä vasta suunniteltiin tulevaa kalenteria ensi vuodelle. Että kovasti riitti tapahtumia vapaapäivälle, mutta mitäpä ei tekisi koiransa kanssa kun kerran on kunnolla aikaa