Talven ja pakkasten saavuttua karvanajo on vain kiihtynyt. Kammatessa Peetua siitä lähtee ihan tolkuttoman paljon pohjavillaa ja se on "pienentynyt" koko koira karvan kadotessa...


Peetun leikkauksesta on kulunut nyt reilu kuukausi. Liekkö silläkin (suuri) osuutensa asiaan, sillä aiempina vuosina vuodenaikojen vaihtuessa ei Peetusta ole juuri karvaa irronnut, niinkuin nyt. Nyt ilman kampaamistakin siitä irtoaa pohjavillaa ihan itsestään, sellaisina tuppoina. Ystäväni sanoikin nähdessään Peetua tänään, että se on ihan pienentynyt kooltaan kun sitä karvaa ei ole niin paljoa. Toivottavasti kun pakkasten pysyessä tälläisinä -20 ja enemmänkin saisi Peetu lisääkin villaa itseensä, kuin että ajaa kaikkia vain pois.

Eräs tuttavani kyllä sanoi että tuo karvanajo kuuluu asiaan, kun on leikattu. Heillä kävi kuulemma ihan samallatavalla oman uroskoiransa kohdalla, kun olivat sen leikkuuttaneet, että karvaa lähti.

Katsotaanpa vaan vaikka vuoden kuluttua, minkälainen karvapeikko tuo Peetu silloin onkaan - että ei tässä mitään paniikkia ole, outo tilanne vain näin kun ei ennen ole karvaansa ajanut!!