Peetun kanssa synttäripäivän viettoon kuului peltolenkki. Mukaan ei päässyt lähtemään kavereita, mutta se ei tahtia haitannut :)


Peetu juoksenteli pitkiä spurtteja, tässä täyttä vauhtia kohti kameramiestä :)


No ni, ny mä tulin ku käskettiin - antakaahan jo makupalaa!


"Juoksen lailla tuulen"


"Terveisiä lakeuksilta!" - Lakeuksien komeus :)

Illalla värkkäsin piparimuotilla vähän erilaisen jauheliha-annoksen Peetulle. Kuvassa ne on vielä paistamatta, kun ajattelin että otetaan kuva ennenkö paistetaan ne, jos ne vaikka levahtaa uunissa. Mutta hyvin ne kuitenkin pysyivät saman muotoisina.


Peetu sai ruuan kanssa syödä tuon "luun" ja "talon". Koiranmuotoinen on vielä jääkaapissa, kun meni koko jauhelihapaketti näihin aikaansaannoksiin. Jotain pientä Peetu on saanut vähän ennemmin tässä lahjaksi, ostin Seinäjoen näyttelyistä uuden pannan, sitten on sellainen vilkkuvalo pantaan tms, ja uusi makuualusta tuli hommattua sen luunsyöntejä varten.

Muita kuulumisia: Peetun kastroinnista on nyt kulunut parisen viikkoa. Viime viikolla kävimme sitten ekaa kertaa leikkauksen jälkeen kaverilenkillä, kun oli kunnolla haava ensin parantunut. No, siitähän tämä poika nautti kun sai kirmailla oikein sydämensä kyllyydestä.

Vauhtia oli ja jotenkin tuntui että olisiko voinut vaikuttaa leikkaus siihen, että Peetu "meuhkasi" pienessä lumikasassakin kuin pieni pentu. Jota se ei ole aiempina talvina kyllä tehnyt. Ja sai sellaisia "hepulikohtauksia" (juoksua häntä "koipien välissä" ja nopeita käännöksiä) pellolla, ja kiusasi koirakaveriaan juoksemalla sitä ympäri kuin mikäkin pikkupentu. Siitähän sitten saikin kaverinsa innostumaan ja sitten juostiin takaa-ajoa. Tai sitten pitkän toipumisjakson jälkeen sillä oli virtaa juosta. No, en tiedä...

Samalla tavalla se kyllä juoksi taas kun oltiin sen kanssa tuolla synttärilenkillä. Olisiko sitten hormoonit nyt vähän vähemmällä osalla jo sen toiminnoista, ja pystyy ajattelemaan vähän muutakin. Sen verran kyllä tuntuu että se jaksaa juosta pidempiä jaksoja, kun tuolla peltolenkilläkin se meni lujaa ja pitkään :)