Meillä ei turhia odotella, kun terassikautta jo availlaan! Viikko takaperin lapioitiin lumet pois terassilta ja nyt alkaa olla kivoja ilmoja päivällä että Peetukin viihtyy terassilla.


Vein sille ostamani koiranpedin alustaksi, ettei tarvi aivan kylmällä lankulla makoilla ja vahtia ympäristöä. Ostin joku viikko takaperin tosiaan kokeeksi tuollaisen halvan koiranpedin koittaakseni että nukkuisiko Peetu sen päällä kun sen mielipaikkana on nukkua tietokonepöydän alla. Noo, onneksi ostin tuollaisen halppiksen aluksi, sillä sitä vain retuutettiin ja kun jätimme sen pedin parina yönä sinne pöydän alle, ei Peetu mennyt sinne makaamaan vaan seistä jöpötti huoneen oviaukossa läähättäen, että hei ihmiset, tulkaa ottamaan tuollainen paksu roiti pois mun nukkumapaikasta! Sitten kun sen pedin kävi sieltä poistamassa, meni koira tyytyväisenä nukkumaan... Että paras paikka edelleen on kova lattia ja kesää kohden varmasti mitä kylmempi se lattia vain on sen parempi!


Kun terassilta tultiin sisälle, hain pedinkin pois sisälle ja senhän Peetu nappasi tuolin päältä ja kantoi suussaan huoneeseen jossa se järsii aina luunsa. Ainut paikka jossa kelpaa alusta on tuo missä luita järsitään. Se asetteli sitä petiä siinä aikansa ja myttysi sitä alleen ja kurotti luuhun ja siinä tyytyväisenä järsi luutaan... No, samapa se mihin se tuota "petiään" käyttää sille se on hankittu.

 


Peetua naurattaa.... Joskus aiemmin otettu kuva kun se makaa sohvallaan ylösalaisin jonne sen on lupa mennä (samassa huoneessa muuten missä se luitaankin järsii, liekkö voisi sanoa jo Peetun huoneeksi sitä...) Ainakin on leegot puhtaat, kiitos niiden luiden järsimisen!