Metsälenkin jälkeen Peetun kaverit jäivät päivähoitoon ja joitain otoksia niistä otimme.


Laumasielut päivätorkuilla.


Kyllähän ne vain hakeutuivat yksi toisensa jälkeen aina ihmistenkin seuraan, Peetu tässä pitää hyvin läheisen tuntuman emäntäänsä.


Lukan mielestä voisi vatsanpuolta vain rapsia eikä sitä kameraa räplätä!


Nella valppaana sisälläkin, ulkotiloja täytyy pitää jonkun silmällä.

Kyllähän kaverukset siinä olivat taas hienosti. Jos yksi tuli hakemaan / saamaan huomiota tuli ihan varmasti myös loputkin osansa ottamaan ja vaatimaan. Olipa taas kivaa pitää useampaa koiraa ja äkkiähän se päivä siitä sitten taittui iltaan ja heidät tultiin hakemaan. Viime viikko ollaan oltu lomalla ja ihan kotosalla, joten Peetukin varmasti jo odottaa arjen palaamista kuvioihin. Jotenkin tuntuu että se on väsyneempi kun ei ole saanut normaaleja päiväunia ottaa kun ollaan häärätty kotona ;)

Maanantaina kävimme Lukan kotimaisemissa lenkkeilemässä ja aikaa meni taas reilu pari tuntia. Jotenkin olivat rauhallisella päällä koirat, liekkö tuolla Peetulla "lomaväsymystä" hiukan. Sunnuntaina oli kyllä oikein kevätkelejä parhaimmillaan kun satoi ihan koko päivän vettä kaatamalla ja en tiedä sitten alkaako Peetu-herrakin inhoamaan vettä ja kastumista pikkuhiljaa, mutta kyllä oli into pois sunnuntainakin kun kävelylenkillä käytiin sateella. Ihan heti asioiden jälkeen meinasi että nyt sitten muutes käännytään jo kotia päin!