Niinpä, syksy on todellakin saapunut vaan eipä ole blogissa tapahtunut mitään sitten kesälomien... Kovasti muutenkaan ei olla kuvattu kameralla, mutta varmastikin vajaan viikon päästä pitää ottaa 4-vuotiskuva Peetusta! Onhan ne synttärit tuossa tämän kuun viimeinen päivä! Synttärilahjakin on jo ostettuna, mutta paljastetaan se sitten synttärikirjoituksessa .

Tässä kuvia vuoden takaa elokuulta, kun kävimme Nurmon museolla ottamassa muutamia kuvia.

Itse pidän eniten näistä kahdesta viimeisestä kuvasta, harmaata vanhaa puuta molemmissa kuvissa kera kauniin koiran!

Sen verran on pakko hehkuttaa kun jo tuossa lokakuun alussa pääsin käymään ratsastamassa niin monien vuosien jälkeen taas! Ja se oli niin rentouttavaa ja palkitsevaa että sen fiiliksen voimin jaksoi todella pitkään! Mahtavaa oli kaunis ilma silloin, kaunis luonto ja ennen kaikkea sitä "historian havinaa ja nostalgiaa" joka siinä ratsussa oli jolla sain mennä sen vajaan parituntisen luonnon helmassa. Nimittäin, tämä islanninhevostamma oli tyttärentytär sille islanninhevoselle jota sain pitää kotonani vuonna 1993 yhden kesän. Aivan ihania tammoja olivat molemmat!


Islanninhevostamma Neetta, islanninhevostalli Toparista jolla sain ratsastaa.


Islanninhevostamma varsa Winda, vuonna 1993 meillä kotona. Takana Móska-sisko, joka oli myös hoidokkina sen kesän. Voi niitä aikoja... :)