Vuosi se siinä vaihtui, ja meillä sitä tapamme mukaan pelättiin niinkuin ukkosta kesällä konsanaan. Toisaalta asiaan ei paljoa voi siinä kohtaa tehdä tai auttaa mitenkään, täytyy vain olla itse hysterisoimatta sitä pelkotilaa joka Peetulla joka uusi vuosi ja ukonilmalla on. Tokihan tähän voisi apukeinoja olla, esim niitä endorfiini-juttuja mutta ei olla kokeiltu niistä mitään tuotetta. Onneksihan tuo pelko poistuu heti seuraavaan päivään ja ainut huoli on ehkä se ettei aattoillalla pääse asioille ollenkaan enää kello kuuden jälkeen illalla... 

Mutta se siitä taas yhdeksi vuodeksi on onnellisesti ohitse! 

Kävimme tuossa kuluneella viikolla myös eläinlääkärillä. Taitaa tulla vuosittaiseksi käynniksi tuollainen asia kuin anaalirauhasten tyhjennys. Hoitohistoriaa katsoessani rokotuskortista taaksepäin panin merkille että näillä käynneillä ollaan käyty joka syksy tästä kolmena vuotena taaksepäin :) Ne eivät tunnu nimittäin tyhjenevän itsestään tai normaaliin tapaan, joten meillä käydään sitten "manuaalisesti" tyhjennyttämässä ne.

Painoa pojalla oli rento 48 kiloa josta me teimmekin uuden vuoden lupauksen pudottaa sitä vähän. Eipä tekisi pahaa omistajilleenkaan joten tästä on hyvä tehdä yhteinen projekti . Että ei muutakuin hyvää alkanutta vuotta vaan kaikille ja tsemppiä niille jotka tekivät tämänlaisia uuden vuoden lupauksia!!