Lenkkeilty ollaan vaikka lenkkipäivyrin päätinkin ottaa pois. Oli kuitenkin aika työläs ylläpitää kun ei joka päivä muistanut tai ehtinyt kirjata lenkkejä ylös ja sitten menikin pitkä aika tuossa välissä että olin pois kuvioistakin niin jotenkin se oli nyt luontevin ottaa koko päivyrikin pois. Eipä siihen haasteeseen näyttänyt kellään olevan muutenkaan kiinostusta, joten turhaksi todettu. Mitähän tuosta pitäisi siis päätellä ;) ?!

No mutta, kevättä pukkaa ja aurinko se paistelee jo päivällä niin mukavasti että on aivan ihanat lenkkisäät! Eilen olikin kännykkä mukana lenkillä ja nappailin muutamia kuvia kun Peetu oli lähinnä nyt lumipenkalla huilaamassa tai syömässä lunta. On meinaan jo nämä kelit lämpöisiä tälle karvaturrille, että sen mielestä lumihangessa pyöriskely on nyt parasta viilennystä kun ilma on auringonpaisteessa jo lämmin sille...

Kuvissa Peetun tan-väri näyttää paljon keltaisemmalta kuin se todellisuudessa on. Ehkä jopa vähän vihertää se väri, mutta kyllä se ihan hyvän värinen luonnossa on .

Parisen viikkoa takaperin Peetu kävi rokotuksilla ja samalla puntarissa. Painoa oli 45,8 kiloa joten siitä vuoden vaihteen lupauksesta on onnistuttu pitämään ja koiran painoa saatu putoamaan! Omasta painosta en puhu... ;)