Tässä muutama kuva paikoista joissa Peetu-poika tykkää huilailla. Parhaiten se viihtyy ovien lähellä, ja yksi suosikki on kodinhoitohuoneen ulko-oven edessä oleva kuraritilä, joka on viileä (siitä ei kuvaa).

1198905.jpg
Paikat tietenkin, jossa tapahtuu pitää olla läsnä. Tässä ollaan hellan edessä. Vaikka hyvin Peetu kyllä menee omiin oloihinsa, esimerkiksi kun syödään. Emme aiokaan antaa pöydästä, ja tästä kun pidämme vain kiinni, niin ei se siihen tule kerjäämään. Ja jos meinaakaan tulla pöydän ääreen kun syödään, emme kiinnitä siihen mitään huomiota.

1198907.jpg
Tämä terassin oven edus on mielipaikkoja, jonka Peetu löysi hyvin alkuvaiheessa. Siinä on mukava nurkka jossa ollaan jos jonkilaisissa asennoissa uneksimassa. Parhaimpia asentoja tuntuu olevan sellainen ihan selällään ja jalat ylöspäin tai seinää vasten.

1198906.jpg
Tämä paikka oli alussa kiva mennä kukkien alle huilaamaan. Tuota järjestystä ollaan tuossa vähän muutettu, eikä Peetu mene enää siihen alle maata. Hyvin on antanut kukkienkin olla rauhassa, alussa jonkun kerran piti saniaista maistaa, mutta kun kukkien paikka on siinä, ei niihin tarvi olla kokoaikaa olla tutustumassa kuonollaan.