Kesäloma koitti ja viikon verran sitä ollaan tässä vaiheessa (jo!) vietetty. Pienillä retkillä olemme käyneet, mitään suurempaa kesälomareissua emme ole suunnitelleet sillä ollaan tilattu vähän "mökkejä" pihallemme joten siinä ovat kesälomarahat mukavasti kiinni :)

Mutta kaunis puisto tuolla Malkakoskella, siellä käytiin eilen illalla juomassa pullakaffit! Peetulle pakattiin mukaan nakkeja ja söi se emäntäkin niistä kaiketi yli puolet...


Kaunis jokivarsipuisto jossa sorapolkuja ja muutamassa paikassa on pöydät joissa mekin eilen illalla sitten joimme iltakahvit. Kuva on otettu näkötornista.


Tämä ja edellinen kuva on aiemmalta reissulta Malkakoskelle. Siellä on tuollaiset lentopallokentät tai mitkä lie, ja kun siellä oli sitä Peetun rakastamaa hienoa hiekkaa, piti siellä käydä melskaamassa vaikka kuinka lämmin olikin. Kuva on myös näkötornista.


Tästä kuvat eiliseltä illalta. Kuvissa on jotenkin keltainen sävy, ne kun on otettu kännykällä.


Lämmin ilta ja Peetulla kuuma tapansa mukaan. Vähäsen se jaksoi juoksennella puiston kumpuilevilla nurmialueilla ja lähdimme sitten takaisin autolle päin juomaan vettä.


Paluumatkalla autolle otimme vielä poseeraukset kivellä. Joki siintää taustalla.


Vielä vähän malttoi poseerata, oli jo jano ja kiire autolle.

 
Tämä kuva on hieman ennen lomia, kun kävimme Tuurissa katsastamassa meille tulevan grillikodan mallia. Matkan varrella oli pieni näkötorni ja lintujen pesimäalue, jossa kävimme Peetun kanssa.


Kyllä Peetu portaat kiipeää, mutta olivat niin jyrkät ettei annettu sen mennä isännän perässä torniin. Ylös olisi varmaan päässyt muttei alas...

Tosiaan niinkuin alussa kerroin, mökkejä ollaan tosiaan tilattu. Toinen mökki nyt tulee olemaan puu- ja tavaravarasto, mutta toinen mökki on grillikota. Sitä tässä odotellaan että se saapuisi meille koottavaksi ja sitten siellä saamme paistella makkarat tulilla ihan ympäri vuoden :)