Peetun "autonkohtaamisesta" on kulunut jo toista viikkoa ja onneksi kaikki näyttää olevan hyvin! Jo heti seuraavana päivänä "kolarista" menimme lenkille ja kaikki meni niinkuin mitään ei olisikaan tapahtunut. Taisi ennemminkin auto jäädä koiran alle ;) No eipä vitsailla moisella asialla! Siinä oli onneksi niin hiljainen vauhti autolla että enemmän taidettiin säikähtää. Onneksi näin!


Mutta tämä lumi se on sitten ihanaa! Siinä Peetu tykkää sukeltaa ja möyriä! Ainut haittapuoli on tuossa lumessa kun jää noihin tassunväleihin ja niitä pitää sitten hampailla jyrsiä pois. Nyt kun ei tänään ollut kovin paljoa pakkasta (-3 astetta) niin ei näyttänyt haittaavan läheskään yhtään, kun vertaa siihen kun oli kovat pakkaset. Kai se kunnon pakkaslumi tarttuu sitten paremmin. 

Ja muita kuulumisia: Peetun kotikaveri Vilma-kissa kävi eläinlääkärillä. Käytin sitä siellä kun se oksenteli jatkuvasti ja pitkän aikaa jo. Verinäytteet tutkittiin ja niissä ei näkynyt mitään sellaista joka olisi ollut syynä oksenteluun. Ainoana syynä pidettiin sitä että vatsa oli ärsyyntynyt ja se aiheutti yliherkkyyttä joka taas aina johti oksenteluun. Ja kun kissa oli rauhoitettuna siltä samalla putsattiin hampaat. Nekin olivat olleet ihan terveet. Nyt Vilmakin on ollut oksentelematta, sai se samalla siellä pistoksena pitkävaikutteisen antibiootin ja kortisoonipiikin. Ehkäpä se vatsakin alkaa parantua :)

Ostettiin Koirakuiskaaja-dvd, jota olemme sitten katsoneet aivan innoissaan. Siinä oli paljon kyllä hyviä neuvoja ymmärtää koiraansa. Ja niillä nikseillä kyllä onnistuu, olemmekin huomanneet kuinka "helpolla" sitten saakin koiran tottelemaan kun on vain päättäväinen ja johdonmukainen :)