Elikkäs niinkuin otsikkokin kertoo, synttäripojasta on nyt kyse! Ragdollsin C-pentue täyttää 31.10. neljä vuotta! Onnittelut Peetun siskoillekin Iitalle ja Sintulle heti alkuun.

Tässä viettelimme vähän etukäteen synttäreitä, kun maanantaina varsinaisena synttäripäivänä menee aikaa töissä käydessä ja näin sunnuntaina oli kivasti aikaa vähän kuvailla samalla meidän huomista synttärisankariamme!


Peetulle ostin oikein "älypelin" lahjaksi :) Ja kyllä se hiffasi miten ne juustonpalat noista lokeroista saa ensin siirtämällä nappia pois sen kolon päältä jossa herkku lymyää. Siitä sitten vain kielellä onkimaan juustonpalaa, joka on Peetun suurinta herkkua muutes :)


Häntä huiskien se pelasi älypeliään, taisi olla kivaa puuhaa kun sai vähän "räknätä" kuinka sen herkun sieltä saakaan kun ensin sen paikallistaa minkä napin alla se on.


Päivälliseksi oli tarjolla juustolla kuorrutettu maksalaatikkosydän kana-riisikoirannapupedillä, höystettynä neljällä puruluutikulla . Ja sehän piti sisällään kaikki Peetun veden kielelle nostattavat ainesosat!


Jälkiruuaksi tarjoiltiin puruluuyllätys käärittynä paperiin.


Paperinpalat syljeksittiin pois suusta kun ei niitä kuulu syödä!


Helpolla pääsi Peetu käsiksi paperin sisältöön ja sai herkutella ydinluulla.


Nami nami!! Näissä kuvissa näkyy taustalla pikkuberni, tarkkaavaisimmat huomasivatkin varmasti ettei se ole oikea, ettei nyt ihan näin synttäriyllätyksenä hommattu Peetulle ihan oikeaa kaveria vaikka voi että kun ne olisivat kyllä niiiiiin suloisia tuommoset pikkubernit saada ihan oikeanakin omaksi.

Sunnuntaina käväisimme myös paikkakunnalla järjestettävissä koiranäyttelyissä moikkaamassa Peetun kasvattajaa joka menestyikin kahden koiransa kanssa hienosti, onnea Satulle ja tytöille tämän päivän saavutuksista oikein paljon! Ja samalla myös kiitos kasvattajalle tästä juuri meille tarkoitetusta koirasta, joka on opettanut myös meitä ihmisenä kasvamaan tosi paljon!

Oikeimpa olin saanut tunnustuksen tuhinaa ja touhotusta -blogin pitäjältä, niihin kysymyksiin täytyykin oikein pistää mietintämyssy lämpiämään ja vastailla niihin sitten oikein erikseen, kiitos Jenni-tädille ja Fanni-bernille!

Ja jatkuupa meillä taasen viikolla halikeikkailutkin, kesän tauon jälkeen jatkamme vierailuita muutamassa vanhainkodissa joissa keväällä aloimme käymään!

Ja sitten vielä: Alajaostomme tämän vuoden painetussa kalenterissa marraskuun kuvassa poseeraavat komeat kaverukset Luka ja Peetu tällä kuvalla:

Toinen kuva jonka otimme samassa paikassa: