Juhannus oli ja vietettiin vaihtelevassa, mutta pääasiassa aurinkoisessa säässä - ainakin se aika kun me olimme mökkeilemässä. Juhannuksena meidän matkassa oli Luka-berni, joka viettelikin erilaisessa paikassa synttärinsä, onnea vielä Lukalle 5-vuotissynttäreiden johdosta!

Itse kun vietin viikkoa ennen juhannusta synttäreitäni, en voi sanoin kuvata lahjaa jonka sain mieheltäni ja hänen kotiväeltään. Sain nimittäin akvarellimaalauksen Peetusta! Tiesin kyllä saadessani lahjaa mikä siellä paketissa on, mutta kun papereita poistaessani taulun päältä, ja alkoi paljastua työn tulos, purskahdin itkuun.. Niin liikuttunut olin tuloksesta jolla taiteilija oli saanut ikuistettua niin Peetun näköisen maalauksen! Kuvaa en voi julkaista tässä blogissa ennenkö varmistun siitä saako taideteoksesta ottaa kuvaa ja julkaista netissä. Mutta ehkä sanoisin elämäni tähänastisista paras synttärilahja olleen tämä!!

Ja näin synttäreiden jälkimainingeissa mieleeni palaili vuodet joina Peetu on elämäämme vaikuttanut. Ja kuinka se on kehittynyt niin mieleltään kuin olemukseltaankin aina vain paremmaksi ja kultaisemmaksi koiraksi mitä ihminen voi omistaa. Joskus oikein pysähtyy miettimään ja vain katsomaan koiraansa ja ajattelemaan kuinka paljon sellainen olento voi ihmiseen vaikuttaa niin syvästi. Ja olemmehan jo hali-bernitoiminnassa sen ilon halunneet myös toisillekin jakaa. Seuraavassa muutama otos Peetusta kuinka se on kehittynyt - lue komistunut vain vuosien saatossa!


Kuva noin viikkoa ennen juhannusta 2011. Peetulla siis ikää tässä 3 vuotta ja noin 8 kuukautta.


Tässä Peetu synttäripäivänään 2008, ikää 1 vuosi.


Tässä ikää noin 4 kuukautta Peetulla. Kun vertaa tuohon ylimpään kuvaan, on sitä kokoa tullut vielä tähän paljon lisää ;)


Ja tässä pari päivää uudesa kodissaan ollut Peetu jo näyttää miehen otteitaan talutushihnalle. Voi lutuna sentään... Hätinässä korkeutta tuossa noin 3 seinälautarivin verran, kun taas ylimmässä kuvassa menee jo tuplasti enemmän eikä tuplat riitäkään! Ei voi muuta sanoa kuin että hauskaa kesän jatkoa ja huh hellettä!!