Kaverukset ystävänpäiväkuvauksissa .

Kuulumisia näin pakkasten keskeltä: Peetu sai eilen hierojan käymään ihan kotona asti. Oli ilmennyt nimittäin taas niskajäykkyyttä. Ja hyväähän se taas teki kun hierottiin. Selässä kuulemma jäykkyyttä enempi kuin niskassa mutta kyllähän kaikki vaikuttaa olotilaan ja nyt vain kunhan Peetu unohtaa sen kipumuistin ettei voi kääntää päätään vasemmalle, kun sattuu niskaan niin varmasti alkaa taas katselemaan vasempaankin. Sovittiin parin viikon päähän uusi hieronta että saadaan paikkoja aukeamaan kunnolla.

Tänään olisi ollut Peetun eka halikeikka, mutta näiden kylmien säiden ja tuon lihasjännityksen vuoksi jouduin perumaan meidän osalta, mutta onneksi oli varakoira jo olemassa että saadaan vanhuksille kiva ystävänpäivän tapahtuma aikaan. Me lähdemme sitten avaamaan meidän halikäyntejä heti kun saadaan uusi kutsu ja oma halibernimme on taas kunnossa .

Ja yksi asia joka pitää muistaa hoitaa tällä viikolla on rokotusajan varaaminen! Katsoin rokotuskortista että 19. päivään tätä kuuta olisi rabieksen uusinta.


Sydämelliset Ystävänpäivätoivotukset kaikille koirakavereille ja heidän omistajilleenkin lähettää Peetu-karvakorva sydäntyyny kainalossa :)