Peetulle oli tiedossa synttäripäivälle kavereita, lahjoja ja herkkuja!


Tässä lahjakokoelmaa: pipo nyt oli emännälle, jotta näyttää sitten samanlaiselta koiransa kanssa :) Tuossa tein jauhelihasta murekkeen Peetulle, se on kakkosen muotoinen. Siinä lautasella sitten Peetun herkkua, juustoa raasteena ja koiran "luukeksejä" koristeena. Sitten on bernipuruluu, ja lisää tuossa taka-alalla noita luukeksejä. Tuon heijastimen laitoin talutushihnaan kiinni. Näymme pimeällä paremmin!


Peetu odottaa malttamattomana, että saisi jo ne herkut!


Ja maistuihan se kun sen lautasen sieltä vihdoin sai eteensä. Juustoa vain pärskyi kun Peetu nautti lahjastaan!


No mutta että vieläkin lisää lahjoja! Käärin paperiin niitä pieniä luukeksejä, ja paketoin luun muotoon. Siitä Peetu tykkää kun se saa repiä paperia tai pahveja.


Ja kyllähän ne keksit sieltä paperin sisältä äkkiä löytyivätkin - ja maistuivat Peetulle.


Tämä kuva oli pakko vielä ottaa ja julkaista. Tämä turvaliivi on kaiketi kutistunut edelleen. Se on se sama joka Peetulla oli ihan pienenä jonkin aikaa :) Tuosta linkistä voi nähdä kuinka sen on täytynyt kutistua vieläkin!

Sitten meidän päivään kuului kaverilenkkeilyä, oli Jakke ja Luka peltolenkillä mukana. Luka oli sitten kaverina koko päivän Peetulla, ikäänkuin hoidossa sen aikaa kun Lukan omistaja oli töissä. :) Laitan sitten myöhemmin kuvia meidän lenkiltä blogiin! En tiedä sitten mikä taasen, kun Peetu vinkuu joskus tässä kun menee makuulle, ja kun nostimme sitä autoon se vinkui. Kun ei nyt taas tulisi koira kipeäksi...