Peetu sai lauantaina lenkkikavereita oikein roppakaupalla. Oli tuttujen kavereiden lisäksi yksi ihan uusi tuttavuus ja yksi vähän harvemmin mukana olija. "Ja meillä kaikilla oli nii'in muukaavaa..."


Muutaman kerran aiemmin meidän kanssa lenkkeilyt Veeti-sheltti lähti jälleen mukaan.


Nella saikin Veetistä hyvän juoksukaverin. Siinä oli pari joka oli koko ajan liikkeessä ja vauhdikasta menoa siinä riitti.


Tässä meille kaikille uusi tuttavuus, 4 kk ikäinen bernineiti Fiona (Bernarossa Jazmee). Aivan "syötävän" suloinen topakka neidin alku. Niin reipas ja sulatti kyllä sydämiä ;)


Tässä meille tutumpaa seuraa; Aku (Anssilan Anttoni).


Porukan bernipojat opetti heti pikkuneidille kuinka keppejä syödään luonnossa... Pitihän niitä jäädä vähän Fionan järsimään kun pojilta vähän jäi.


Tässä tämä juoksukaksikko innoitti Fionaakin juoksuleikkiin.


Perässä kun ei meinannut bernineiti aivan pysyä.


Luka (Lapinlauhan Laku-Pekka) ja Peetu (Ragdolls Chivalrous). Kävimme kaksistaan vielä lenkin päälle vähän pidemmällä ja siellä sitten kauniit poseeraukset pojista.

Kiitämmekin kaikkia mukana olleita, Peetulla oli 6 koiraa kaverina tuona lauantaina. Joten suuri kiitos Jakelle, Akulle, Lukalle, Nellalle, Veetille ja Fionalle sekä heidän omistajilleen mukana olosta. Tehdään tämä vielä uudelleenkin!